Menin siis ilmoittamaan Stahpin Katselmuksen möllitokoonkin, vaikka viimeisen vuoden aikana ei olla kummemmin treenailtu, sairauden tilanteen ja motivaationpuutteen takia. Oli siis pakko rypistää treeni-intoa ja kyllä se ihan kivasti löytyikin. Ollaan pääasiassa keskitytty kaiken kertailuun ja asiat on ollut halussa paremmin mitä osasin odottaakkaan. Nyt ollaan kertailtu seuraamisia, luoksetuloja ja opeteltu hyppy ihan oikeanlaiseksi. Loppuviikko ja ensiviikko pitäisi panostautua käännöksiin, liikkeestä maahanmenoon ja paikallaoloon. Viikonloppuna pitäisi jonnekkin häiriönalaiseen tilaan lähteä harjoittelemaan.

Katselmukseen saatiin siis kyytipaikka Liehkupoppoosta (muutama ei-liehkulainenkin porukasta löytyy) ja matkataan siis 9 paikkaisella halki Suomen. Oulun Nallikarista meille on varattuna 2 mökkiä, joista toinen on vähän isompi ja toinen vähän pienempi. Poppoossa tulee olemaan useampi uros, joten venkslailua tulee niiden kanssa olemaan. Varsinkin autossa, jossa urosten takia tulee olemaan häkkejä, eikä sitä tilaa siellä ihan hirvittävästi ole.

Kalliiksihan tuo reissu tulee. Auton kustannuksista tulee maksettavaa 55€, mökistä 39€, ilmot 26€ (muistaakseni) ja siihen vielä päälle ruokailut sun muut. Mutta on se kyllä sen arvoistakin! Kiva päästä taas pitkää matkaa ajamaan ja oikein porukassa! Noissa kaukana olevissa Katselmuksissa on kuitenkin aina se oma tunnelmansa kaikkine matkustamisineen ja yöpymisineen.