Stahpi on saanut ikioman blogin! Blogi tulee käsittelemään Stahpin treenailujen lisäksi kaikkea yleistä elämästä: sairaus-jutut, mukavat lenkit ja yleiset kuulumiset.

Ensimmäisenä voisin kertoilla kilppari-kuulumisia. Elikkäs siis kävimme maaliskuun lopuilla eläinlääkärissä otattamassa verikokeet ja rokotukset niskaan. Verikokeiden tulokset tulivat ja näyttivät seuraavaa (suluissa raja-arvo):
T4: 40,8 (12-40)
TSH 0,03 (0,5)

Eli siis hiukan liikaakin oli jo lääkkeitä saanut. Lääkemäärää siis saatiin meidän onneksemme vähennettyä! Samalla vaihdettiin syksyllä markkinoille tulleeseen koirien omaan tyroksiini-valmisteeseen, kun ei vielä syksyllä sitä lääkkeeksi saatu. Ennen Stahpi siis söi ihmisten tyroksiinia annostuksella 5x 0,1mg /pv ja uusi lääkitys on 2x 0,2mg /pv. Hippusen kalliimmaksi lääkitys tulee, mutta päätimme kuitenkin siirtyä noihin, koska on kumminkin koirille tarkoitettu valmiste ja on noissa sekin etu, että 1 paketti riittää pidemmäksi aikaa kun entinen. Lääkkeiden antokin on nykyään helpompaa, kun tarvitsee vain antaa 1 tabletti jokaisen ruokailun yhteydessä (miehiä talossa, niin pitää olla mahd. selkeää ;D)

Ulkona paistaa ihanasti aurinko, joten nää kaverukset suuntaa nyt pihalle.
Keväisin terveisin
-Marja ja Stahpi!