Tänään vietettiin Järvenpäässä Vanhankylänniemessä luvultaan toista Liehkun tokopäivää. Tällä kertaa mukana oli myös muutama ei-liehkulainen. Kyseessä ei siis ole kisat, vaan koulutuspäivä, jossa jokaisen koiran pulmallisimpiin kohtiin haettiin apua henkilökohtaisella opetuksella. Me Stahpin kanssa oltiin kilpatoko-ryhmässä ottamassa vinkkejä vastaan. Aamun osuudella Stahpi oli vähän vauhkona ja hajut kiinnosti kovin. Kyllä sieltä sentään jotain kontaktia löytyi ja alkoi jo vähän sujua. Aamulla keskityttiin siis tuohon uuden tyyliseen perusasentoon tuloon ja Riitta neuvoikin hyvin, että kannattaa ottaa askel taakse, että Stahpi tulee mahdollisimman suoraan.

Iltapäivän tunnilla keskityttiin jääviin liikkeisiin. Katsottiin siis liikkeestä maahan menoa ja seisomaan jäämistä. Saatiin siinäkin hyviä vinkkejä, miten saada jäämisistä tarkempia ja täsmällisiä.

Bongasin ensiviikonlopulta 2 möllitokoa Espoon Olarissa. Toinen on perjantaina 16.5. ja toinen lauantaina 17.5. Ajattelin, että perjantain mölleihin voitaisiin lähteä. Siellä on mahdollisuus osallistua helpotettuun mölli-tokoon, jossa koira suorittaa kaikki liikkeet kytkettynä ja saa valita, tekeekö liikkeestä maahan menon vai seisomaan jäännin. Ajattelin, että voitaisiin sinne ossalistua, koska tuo on sellaista, jollaista me nyt juuri tarvitaan. Minun ei tarvitse stressata, että Stahpi lähtee taas huitelemaan omille teilleen tai vastaavaa. Jokaisen liikkeen kerroin on 1, eli maksimipisteet on 70p.