Eilen illalla meidän netti oli alhaalla palvelun tarjoajan puolelta (kiitos Elisa taas kerran!) joten kirjoittelin merkinnän valmiiksi wordiin.

25.5.08  klo:21:55

Kesäisen myöhäisillan lenkit on sitten mielettömän ihania! Sopivan viileää, valoisaa, raitis tuoksu, eikä ketään missään. Nyt tosin tuli pari autoa ja mopoilijapoikaa vastaan. Tehtiin perus lenkki, joka ei kauhean pitkä ole (saisi olla pidempikin) mutta ihan kiva pieni pyrähdys. Ensin kotitietä “isommalle” tielle, kävelytietä josta pienen ruohoniityn läpi, jossa Stahpi pääsee vapaaksi. Ojan yli ja ojan vierustaa, josta taas kohta ojan yli takaisin samalle puolelle (asunto turhan lähellä). Kohta tullaan takaisin kotitielle, sen loppuun, mutta me jatkamme matkaa. Taas ruohikkoon ja parin talon ohi. Siinä on iso piha joka on aidattu ja välillä aidan taakse syöksyy työlinjainen sakkeri. Stahpi tietenkin joka kerta pomppii siinä ja odottaa, että milloin sieltä joku syöksyy. Sen jälkeen taas ojan yli ja pellolle (ainakin toistaiseksi ja jatkossakin, jos siihen ei taaskaan mitään kasva, niin kuin parina viimevuonna). Tässä kohden tuli mammaa miellyttävä teko tuolta jätkältä. Vapaana nuo luoksetulot on aika hankalia kun on hajuja sun muuta. Stahpi oli ojan pielessä haistelemassa ja vihelsin sitä kerran ja eikös poika tullut heti kovaa vauhtia mutsin luokse! Hieno jäbä. Tosin sen jälkeisestä ei sitten puhutakkaan :D. Oltiin pompattu “koti-lehtoon” johtavalle heinikolle ja Stahpi lähti käppäilemään toiseen suuntaan ja tarttui hajuihin. Minä päätin mennä piiloon (harrastan tuota aika usein, että tuo edes joskus muistaisi vähän tarkkailla missä namitasku menee) ja vihelsin. Eipä kuulunut. Viheltelin hetken ja vaihdoin paikkaa. Viheltelin taas hetken ja nousin katsomaan. Stahpi jolkutteli oikein leppoisasti ja levollisesti eteenpäin, tosin oikeaan suuntaan. Meni ohi ja vihelsin lyhyesti ja silloin vasta arvon Euroopanomistaja päätti saapua. No, kunhan pääsi paikalle, niin ei muuta kun heti vaan märehtimään heinää kun siinä hollilla oli sopivasti pari kortta. Kiva kun mua arvostetaan näin kauheasti. Muutama seuraaminenkin otettiin ja meni ihan hyvin. Kivasti tuo haki välillä itsekkin kontaktia pitkin lenkkiä.

Onneksi hihnanpää on viikon kuluttua jo kesälaitumilla ja voidaan tehdä noita myöhäislenkkejä pidemmiksi ja vielä myöhempään. On se kiva kun on kesä!