Huomenna olisi siis taas möllit ja äsken pidettiin viimeiset pikku treenit. Otettiin vähän kisamaista treeniä. Tosin me osallistutaan siis luokkaan, jossa suoritetaan helpoitetut alokas-luokan liikkeet, joten ihan tarkkaan en tiedä, miten liikkeet siellä suoritetaan.

Otettiin kuitenkin paikalla makuu vapaana, mutta seisoin ihan Stahpin edessä. Se sujuu taas ihan OK, paitsi että Stahpin keskittyminen haahuilee milloin linnuissa ja milloin autojen äänissä. Kertaanhan kisoissa me ei olla onnistuttu paikallaan makuussa, vaan aina jossain kohtaa Stahpi on pompannut ylös, joten voi olla, että se menee taas penkin alle. Seuraamiset sujuu normaaliin tapaan hyvin. Luoksetulo oli ensin melkoisen laiska, mutta toisella kertaa meni jo suht innokkaasti. Ongelmana vaan tuntuu olevan, että eteen istumisen jälkeen tulee erittäin vino perusasento. Mennään siis vielä ainakin nämä kisat kaavalla tänne-istu-sivulle, ennen kuin osataan kunnolla uusi sivulletulo. Jäävistä me luultavimmin tehdään liikkeestä maahanmeno (saa siis valita jomman kumman jäävän). Sitä sain äsken jankata muutamaan otteeseen, että meni ekasta käskystä. Hyppy on nyt alkanut tökkimään pahasti, joten toivottavasti se sujuisi edes jotenkuten.

Palkkana käytin tarvittaessa ihan perus nappulaa, palkkalelua ja vielä päätteeksi muutamat heitot fresbyytä. Huomenna otetaan palkkalelu mukaan ja nakkia taskuun. Tuon palkkalelun kanssa saa vaan olla tarkkana, ettei tuo ylikuumene liikaa, koska leikin jälkeen tuo on altis haukkumaan ja sitä ei kyllä toivottaisi yhtään enempää.

Omistajalle on onneksi tulossa kaveri henkiseksi tueksi ja katsomaan, ettei ohjaaja stressaa liikaa. Yleensä nimittäin minä stressaan ja alan tiuskia koiralle, jolloin Stahpi menee entistä vaikeammaksi. Nyt mennään hyvissä ajoin paikalle totuttautumaan ajatukseen ja rauhoittumaan. Ja omistaja koittaa hillitä jännitystään.