Aijemmassa merkinnässä siis mainitsin tuosta  itsetekemästäni sadeloimesta Stahpille. Yleisön pyynnöstä kuvia siitä nyt, kun lauantaina sain sen koululta mukaani.

Sadeloimen toteutin siis peruskoulun lopputyönä, vaikka käsityössä en olekkaan ollut sitten seitsemännen luokan, vaikka kovasti ompeluhommista tykkäänkin. Toiseksi väriksi mustan ohella piti alunperin tulla punainen (omassa Berra-liivissäni on nämä värit) mutta punaista ei ollut, joten valitsin sitten tuon beechin.Tein kaavat takkiin itse ottamalla mallia erilaisista ratkaisuista ja koko loimi on vuoritettu samalla kankaalla, joka on vain toisin päin sisäpuolella. Mustan ja beechin yhdistää jokaisessa kohdassa taitettu heijastinnauha. Tälläisen todistuksen työstäni sain + kehuja päälle.
"Koskio Marja on tehnyt peruskoulun yhdeksännen luokan lopputyönä 20.-27.5.2008 sadetakin koiralle. Vaikea kaavoitustyö on hyvin onnistunut. Sadetakki istuu hyvin koiran päällä, on hyvännäköinen ja se on huolella toteutettu."

Ja kuvia vielä:
1606693.jpg
Loimi kokonaisuudessaan
1606685.jpg
Loimen etuosa päältäpäin (alakappale ei siis ole kauluksessa kiinni, välissä pääaukko)
1606827.jpg
Heijastinnauhaa läheltä (myöhemmässä vaiheessa tuli vielä n. sentin päähän saumasta toinen sauma pitämään vuorikankaan kinni päälliosassa)
1606724.jpg
Loimi Stahpin päällä
1606734.jpg
Edestä Stahpin päällä